Over ons

Het bureau
Paris & Tilanus BV is een consultancy bureau met een onconventionele en praktische aanpak voor commerciële verbetering bij grotere MKB bedrijven. Creatief en resultaatgericht!

Huib
Ik ben Huib Tilanus, oprichter en uitvoerend partner van Paris & Tilanus. Na mijn studie – TU Delft en Hogeschool Rotterdam – ging mijn carrièrepad de eerste jaren langs operationele en semicommerciële functies. Pas na 8 jaar startte ik echt in sales. Dat stelt me in staat om sales vanuit de hele organisatie te bekijken.

De mensen
Naast mijzelf draait Paris & Tilanus met een selecte groep doorgewinterde uitblinkers in hun vakgebied – Leiderschap, consultancy, salestraining – die allen met passie en ondernemersbloed hun werk doen.

Waarom?
Ik ben dit bureau gestart vanuit oprechte verwondering over de aanpak van sales en sales management in Nederland: nadat ik in mijn uitgebreide loopbaan in sales vijf jaar salesmanager was bij een Amerikaans bedrijf, besefte ik hoe dit anders en succesvoller kan.

Overtuiging
Omzet en groei komen voort uit strategische keuzes en beleid, ingebed in de hele organisatie, aantrekkelijk en begrijpelijk om uit te voeren. Dus uit méér dan de vaardigheden en inspanning van de sales mensen.
Wat neem jij voor actie als het succes achterblijft?

Geschiedenis
In de middag van vrijdag 28 november 2003, op de dag dat de AEX de week afsloot op 332,19 punten en de Black Eyed Peas optraden in Gelredome, is Paris & Tilanus opgericht;-)