Programma’s

Als je scherp hebt wat je wilt verbeteren – bijvoorbeeld door nieuwe inzichten uit de compacte Intake – dan wil je die verbeteringen natuurlijk ook snel doorvoeren.
Daartoe biedt Paris & Tilanus een aantal specifieke programma’s, die jou in staat stellen om de verschillende verbeteringen succesvol, snel en blijvend door te voeren.

En al deze programma’s zijn het resultaat van diepgaande ervaring uit de praktijk, gebaseerd op beproefde management modellen en steeds op maat gemaakt naar jouw organisatie, jouw team, jouw medewerkers.
Daarom worden de programma’s altijd voorafgegaan door (video) intake gesprekken met één of enkele deelnemers.

Strategie programma Pyxis

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Omzetgroei jaar na jaar. Of ging het juist ondermaats? Hoe ga je dat met jouw team veranderen? Hoe houd je dat vast? Hoe stuur je bij? Wat gebeurt er voorbij de horizon? Zijn jullie daar op voorbereid? Zijn jullie het daar over eens? Is jouw hele team echt aan boord? Succesvol worden in de markt van morgen, terwijl je de helft van de invloed niet kent?

Stap samen in het krachtige programma Pyxis – ofwel Kompas – en bepaal de succesvolle route naar de toekomst. Langs gedegen business modellen, scenario denken, praktische toetsing met concrete vertaling naar de dagelijkse uitvoering. Wie doet wat en wanneer is het klaar. Niet lullen maar poetsen.

Twee keer twee dagen met jouw leidende coalitie, op naar een gedeeld, haalbaar en duidelijk doel. Want is verdubbelde omzet wel goed genoeg?

Training Vraag Creërend Verkopen

Team training voor de commerciële buitendienst. Het beste uit de verschillende verkoop methodes, wars van verkoop trucjes, beproefd en bewezen in de praktijk. Met ervaren trainers voor de groep die zowel het vak van trainer als het vak van verkoper zeer goed beheersen.

Als je het aandurft, dan gaan we in de training al met je team het veld op: met ‘action learning’ wordt het geleerde na de eerste oefening meteen in praktijk wordt gebracht.

Online of op een externe locatie.

Client Brain-pick

Snappen waarom je klanten van je kopen!
Vertrouwelijke, zeer interactieve sessie.
In één middag, met een kleine groep van acht à 10 van jouw ideale klanten.
Gedegen samen voorbereid, juiste mensen uitgenodigd.
Om zo alle drijfveren en koopmotieven van jouw beste klanten te achterhalen.

De mooie locatie serveert aansluitend een prima dinner.
Maakt van jouw relaties klanten voor het leven.

Sales Kick start

Een scherpe kijk van buiten.
Waardevrij advies.
Waar gaat het echt om?
Hoe kom je razend snel op gang?

Training Planmatig Sales Management

Als sales manager ben jij de drijvende kracht, de cruciale succesfactor van de sales organisatie.
Het is meteen ook de meest uitdagende rol in sales; met in jouw team de mensen die jouw succes bepalen, en daarboven de mensen die dat succes van jou eisen.
En jij als sandwich er tussenin.
Maar ben je de succesvolle inhoud van de sandwich, of wordt je gesandwiched?

De Training Planmatig Sales Management brengt jou precies op dat top niveau waar jouw ambitie ligt. Nieuwsgierig zoek je altijd al naar hoe het beter kan, het voorbeeld van jouw eigen manager destijds vind je ondermaats.

Salesmanager SideKick©

Jij hebt je sporen in sales al verdiend. En als salesmanager wil je ook de beste zijn.
Die rol van ‘meewerkend voorman’ is complex, terwijl je er eigenlijk alleen voor staat.
Je wilt méér dan je nu bereikt, de waan van de dag zet jou op achterstand. Vaker dan je lief is!
De Salesmanager SideKick© zet je weer op voorsprong. Regelmatig overleg met een kenner die jouw taal spreekt. Bijspringt waar het nodig is, die zorgt dat jij méér heb dan maar 24 uur in een dag. 
Samen werken we middels video of face2face. Of we bellen even.
3 dagdelen per week.